Meteen naar de content. Meteen naar de navigatie.

Doneren

Het werken in Moldavië is een groot en uitdagend avontuur. Gaat u samen met ons dit avontuur aan? Maakt u het mogelijk dat een kind op kamp kan of dat een oudere een maaltijd krijgt? De mensen in Moldavië zijn u erg dankbaar!

Moldavische jongeren op kamp

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over het doneren en kunt u de manier kiezen die u het prettigst vindt. Elke gift, van welke vorm dan ook, is zeer welkom en zal goed besteed worden. Daar kunt u op vertrouwen.

Alles wat aandacht krijgt, groeit.

Wij gebruiken uw gift voor onze projecten in Moldavië. Zo bieden wij kwetsbare jonge meisjes een veilige plek, organiseren wij naschoolse opvang voor kinderen en is er dagopvang voor de ouderen. Zie de andere onderdelen van deze website voor meer informatie over de projecten.

U kunt doneren voor een of meer specifieke projecten of een algemene gift geven. Als u wilt doneren voor een specifiek project, dan graag de naam van het project vermelden bij uw donatie. Geld dat binnenkomt voor een specifiek project wordt als zodanig gelabeld en alleen besteed aan dat project. Geld dat voor algemene doelen binnenkomt wordt gebruikt waar meest nodig.

IBAN nummer NL43 RABO 0310 0423 21

RSIN nummer 8115.01.899

In onze jaarverslagen kunt u nalezen hoe het geld besteed wordt.